Weerfit coaching

Fit zijn is voor iedereen belangrijk! Fysiek, maar ook geestelijk. Wil jij weer in Balans komen? Weerfit Coaching kan je hierbij verder helpen. Als life- en loopbaan coach helpen wij je om jouw persoonlijke doelen te bereiken in het leven, studie of werk.

Stel jij jezelf wel eens de vraag?

  • Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe vind ik mijn passie?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die optimaal inzetten?
  • Ik wil verandering! Hoe pak ik dit aan?
  • Past het werk wat ik doe eigenlijk wel bij mij?
  • Waar word ik door geïnspireerd?
  • Hoe kan ik beter grenzen stellen?
  • Waarom lukt het niet om bepaalde doelstellingen te bereiken?

Wat is er nodig om jouw vraag beantwoord te krijgen?
Als life en loopbaan coach kunnen wij je ondersteunen om erachter te komen wat belangrijk voor je is. Het gaat erom dat je weet wat je, privé of zakelijk, wilt bereiken. Waarbij wij je begeleiden in het bereiken van je doelstellingen, zodat je een leven leidt dat ingericht is zoals jij dat graag wilt. Door hier bewust mee bezig te zijn, ontdek je steeds meer kanten van jezelf en verruim je jouw keuzemogelijkheden, jouw vrijheid en jouw geluk.

Op basis van nieuwe inzichten kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Dit kan weer leiden tot efficiënter en prettiger functioneren. Door het vergroten van zelfinzicht en zelfkennis wordt het zelfbeeld versterkt. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en kun je meer zelfsturing geven aan je leven. Dit alles heeft een positieve uitwerking op veel leefgebieden zoals gezondheid, werk en relaties.

Persoonlijke ontwikkeling is een doorlopend proces van verandering naar gewenste doelen. Tijdens de coachsessies werken wij zodanig, dat wij het beste uit jezelf halen. Vanuit grote interesse in het levensproces van anderen zien en volgen wij je proces. Wij laten je als mens in je eigen kracht komen, door het ontdekken en gebruik te maken van je eigen mogelijkheden en talenten. Onze passie is om de ander net dat stapje te laten zetten, waardoor jezelf verder kan.

Hoe werkt het?
Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van je vraag bespreken we wat nodig is om je doel te bereiken. Gemiddeld zijn er zes tot acht sessies nodig. Dit kunnen er ook minder zijn. Soms is één sessie al voldoende om een volgende stap te kunnen maken. Een opdracht of test kunnen onderdeel zijn van het traject.

Weerfit coaching pakket
6x 60 minuten: €590,00
Consult 60 minuten € 105,00

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Vergoedingsmogelijkheden
Voor ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket, re-integratie of vanuit het opleidingsbudget.

Voor pakketten op maat, coaching op locatie en teamcoaching gelden anderen tarieven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! 

Kunnen wij je helpen met het beantwoorden van bovenstaande vragen of wil je meer weten over onze trajecten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Linkedin