Over ons

Welkom bij Weerfit! 

Fit zijn is voor iedereen belangrijk! Weerfit osteopathie & sportmassage is een modern, innovatief gezondheidspraktijk in Deventer.

Doordat wij de oorzaak van het probleem aanpakken en verder kijken dan de pijn zal er doelgerichter gewerkt kunnen worden voor sneller en langduriger resultaat!

Weerfit heeft zijn oorsprong in Enschede en bestaat sinds 2010, per juli 2019 hebben wij de stap gezet om ons te vestigen in de prachtige stad Deventer. Binnen de praktijk proberen we altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste en meest optimale behandelmethodes. Daarnaast maken wij gebruik van professionele apparatuur en hulpmiddelen. 

Weerfit: werkt samen met meerdere organisaties binnen Enschede, Deventer en in Oost-Nederland om op deze manier de beste zorg te leveren voor onze patiënten. 

Weerfit Gezondheid: Hoe is vitaliteit binnen uw organistatie geregeld? Een fitte werkomgeving is voor iedereen belangrijk! Deze omgeving heeft grote invloed op de leefstijl van mensen. Gemiddeld brengen de meeste mensen de helft van de week door op de werkvloer. Wij adviseren bedrijven om fitte werkomgeving te bieden die werknemers uitnodigt om te gaan bewegen en gezond te werken. Er zijn verschillende programmas´s en interventies intwikkelt die bedrijven kunnen inzetten op de werkvloer. 

Weerfit Coaching: Fit zijn is voor iedereen belangrijk! Fysiek, maar ook geestelijk. Wil jij weer in Balans komen? Weerfit Coaching kan je hierbij verder helpen. Als life- en loopbaan coach helpen wij je om jouw persoonlijke doelen te bereiken in het leven, studie of werk.

Weerfit Olympialaan: Als onderdeel van cluster bij voetbal vereniging de Tubanters in Enschede.

De fysiotherapeuten van Weerfit zijn aangesloten bij het KNGF en zijn BIG - geregistreerd. Onze osteopaten zijn aangesloten bij het Nederlandse osteopathie federatie (NOF). 

Wij staan voor iedereen klaar om te helpen op passende wijze weer fit te worden en vooral.. te blijven!

 

 

praktijk